Bebe Rexha on itsevarma kurvitar – ei jää keneltäkään huomaamatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

28-vuotias laulaja-lauluntekijä Bebe Rexha onnistuu aina olemuksellaan ja näyttävillä asuillaan keräämään huomion itseensä oli hän sitten punaisella matolla tai kaupungin kaduilla. Nyt nainen nähtiin TRL-studion ulkopuolella, jossa hän tervehti iloisesti fanejaan.

Bebe Rexhalla on aina aikaa faneilleen ja hän pysähtyikin ottamaan useita selfie-kuvia innokkaiden fanien kanssa studion ulkopuolella. Naisella oli yllään asu, jossa hänen tiimalasivartalonsa pääsi jälleen oikeuksiin harmaissa farkuissa ja tiukassa yläosassa, jonka ylle oli heitetty vielä samaa kuosia oleva takki.

28-vuotias Bebe Rexha on tuoreesta urastaan huolimatta jo kokenut ja menestynyt artisti. Bebe Rexha tuli monille tunnetuksi 2015 vuonna julkaistusta Me, Myself & I -hitistään. Sittemmin julkaistun No Broken Hearts -kappaleen musiikkivideo sai nopeasti sata miljoonaa katselua YouTubessa.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News