Breaking Bad tiivistettiin minuuttiin – sarjan ensiesityksestä jo 10 vuotta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen Breaking Bad -niminen televisiosarja nousi nopeasti todella suosituksia rikosdraamasarjaksi. Sarja kertoo kemiaa opettavasta Walter Whitesta, joka alkaa syöpähoitojaan rahoittaakseen tekemään ja myymään huumeita. Lopulta White on niin syvällä huumepiirien ytimessä, että hänellä ei ole enää paluuta normaaliin perhe-elämään.

Vuosi sitten ranskalaiset leikkaajanerot katsoivat koko televisiosarjan 62 jaksoa ja puristivat ne yhdeksi noin kaksituntiseksi elokuvaksi. Nyt sarjaa on tiivistetty entisestään ja se on muutettu minuutin mittaiseksi animaatioksi. Minuutin aikana nähdään kaikki viiden tuotantokauden aikana tapahtuneet juonenkäänteet aina ensimmäisestä jaksosta viimeiseen.

Breaking Bad -televisiosarjan ensimmäinen jakso näytettiin 20. tammikuuta vuonna 2008. Esther Bellido on julkaissut minuutin mittaisen animaation, jonka avulla kanava haluaa juhlistaa sitä, että sarjan julkaisusta on kulunut nyt kymmenen vuotta.