Jamie Dornan paljastaa: ”Liimasin karvoja genitaalialueelle!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Fifty Shades of Grey -elokuvasaagasta tuttu näyttelijä Jamie Dornan on paljastanut The Graham Norton Show’ssa nolon tarinan teinivuosiltaan. Jamie Dornan oli kiireinen poika 15-vuotiaana harrastaessaan rugbya ja näyttelemistä. Hänen murrosikänsä ei kuitenkaan ollut käynnistynyt täyteen miehisyyteen.

Pohjois-Irlannista kotoisin oleva Jamie Dornan paljastaa liimanneensa karvoja genitaalialueelleen tehdäkseen vaikutuksen ihastukseensa. Mies kertoo tavanneensa tytön bileissä, ja halunneen varmistaa, että mikäli neitokaisen käsi koskettaisi housujen sisäpuolelle, olisi hänellä miehiset kiharat pöksyissä.

Dornan oli mennyt vessaan ja liimannut pikimustat kiharat alushousujensa alle. Hän oli päätynyt pussailemaan tytön kanssa, mutta hän ei kuitenkaan mennyt Dornanin housujen sisäpuolelle. Dornan kertoo menneensä kotiin ja huomanneen, että hänen alushousujensa sisäpuolella oli niin sanotusti tilanne päällä. Hän kertoo karvojen poistamisen olleen kivuliasta.