Kettu synnytti poikaset rakennustyömaalla – työntekijät pääsivät paraatipaikalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ketut ovat melko viekkaita eläimiä, jotka päätyvät toisinaan metsästämään pienten jyrsijöiden ja jänisten lisäksi ihmisasutuksen läheltä ruoantähteitä. Eräs kettu oli niin kesyyntynyt, että se oli synnyttänyt pentunsa työmaalle ison varastokontin alle.

Dean Anderson on kuvannut YouTube-videolle työmaalla leikkiviä ja syöviä ketunpoikasia. Ketut ovat alusta lähtien tottuneet ihmisten hajuun, minkä vuoksi ne antavat miehen seurata todella läheltä niiden ruokailua ulkona.

Anderson kuvaa neljää pikkukettua, jotka näyttävät syövän ulkona isoa sammakkoa tai rottaa. Ketut asuvat yhden kontin alla, josta ne ilmestyvät aina vuorotellen lähemmäksi miestä. Anderson kertoo videon taustalla, että hänen työpäiviensä huippukohtia ovat aina tauot, jolloin hän saa seurata kettujen leikkejä ulkona.