Mies antaa vaarallisten eläinten purra itseään – et usko silmiäsi!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brave Wilderness -nimistä YouTube-kanavaa ylläpitävä Coyote Peterson on tunnettu siitä, että hän ei pelkää eläimiä, jotka purevat ja pistävät. Mies on kokeillut kameran edessä miltä monet kivuliaat eläinten pistokset todella tuntuvat.

Coyote Peterson julkaisee YouTube-kanavallaan videoita, joissa nähdään miten eläimet purevat ja pistävät häntä ja seurataan, mitä pistoksen jälkeen tapahtuu. Mies on videoillaan kokenut niin rukoilijasirkan ja myrkkykalan pistokset kuin liskojen ja käärmeidenkin puremat. Nyt hän muistelee kivuliaimpia kokemuksiaan.

Coyote Peterson listaa uusimmalla videollaan viisi pahinta ja kivuliainta puremaa, jotka hän on kokenut kolmen vuoden aikana. Petersonin kaikkien aikojen kivuliaimmat puremat tulivat koiralta, alligaattorilta, kilpikonnalta, jättivesiluteelta ja jättijuoksujalkaiselta.