Näin kuivashampoon teho kasvaa merkittävästi – ota avuksi hiustenkuivaaja

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Hiuksia ei saisi pestä päivittäin. Niitä ei välttämättä ole suotavaa pestä edes joka toinen päivä. Hiukset voi saada raikkaamman näköiseksi kuivashampoon avulla. PureWow vinkkaa, että kuivashampoon saa kestämään pidempään yksinkertaisen vinkin avulla.

Vinkin mukaan kuivashampoo kannattaa suihkuttaa normaalisti hiuksiin ja antaa sen vaikuttaa hetki. Sen jälkeen apuun otetaan hiustenkuivaaja.

Hiusten juurissa olevaa kuivashampoota lämmitetään hiustenkuivaajalla puolen minuutin ajan. Samaan aikaan kannattaa harjata latvoja, jotta tuote leviää tasaisemmin kaikkialle hiuksiin. Tämän vinkin avulla kuivashampoon teho kestää kauemmin hiuksissa, koska lämpö ikäänkuin viimeistelee tuotteen tehon hiustyvessä.