Nainen pelasti miehen itsemurhalta – kohuvideon aitous epäilyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Itsemurhat ovat äärimmäisen ikäviä tilanteita kaikille osapuolille, ja ajoittain maailmalta kantautuu tietoja viime hetkellä pelastuneista itsemurhan yrittäjistä. Nyt eräs sellainen tapaus on tallentunut valvontakameralle Britanniassa. Mies selvisi hengissä vain äärimmäisen hyvän tuurin ansiosta, mutta vain jos jo miljoonia katsojia tavoittanut video on totta.

Verkossa julkaistulla videolla nähdään miten matkapuhelimeen puku päällä puhuva mies on silminnähden tukalassa tilanteessa. Samaan aikaan hänen ohitseen kävelee pariskunta, joka kiinnittää mieheen huomiota. Parin käveltyä miehen ohi tämä iskee puhelimensa maahan rikki on tuska vain pahenee.

Samalla hetkellä pariskunnan nainen kääntyy takaisin ja alkaa lähestyä miestä. Pian mies kuulee junan lähestyvän ja päättää hypätä täyttä vauhtia kiitävän junan alle. Itsemurha on onnistua, mutta miestä lähestyvä nainen ehtii reagoida tilanteeseen äärimmäisen nopeasti ja ehtii repäistä miehen juuri ja juuri pois junan alta.

Brittimediat ovat yrittäneet selvittää yhdessä viranomaisten kanssa onko video aito vai ei, ja selvitystyö on tällä hetkellä vielä kesken. Epäilykset videon aitoudesta heräsivät, kun viranomaiset huomasivat, että junan yläpuolella kulkevat kaapelit eivät heiluneet oikealla tavalla junan alittaessa ne. Siksi on mahdollista, että ohi kiitävä juna on lisätty videoon jälkikäteen.