Rita Ora julkaisi pusukuvan Bebe Rexhan kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora on menestynyt soittolistojen kärjessä erinomaisesti uuden upean Anywhere-hittinsä ansiosta. Nyt nainen on julkaissut myös One Direction -tähti Liam Paynen kanssa yhteistyössä tehdyn For You -nimisen dueton, joka on sävelletty Fifty Shades Freed -elokuvaa varten.

Nyt 27-vuotias poptähti julkaisi hänen Twitter-kanavallaan suloisen kuvan, jossa hän ylistää ystävyyttään poptähtikollega Bebe Rexhan kanssa. Kuvassa kaunottaret ovat yhdessä viettämässä iltaa ulkona ja pussaavat toisiaan huulille. Rita Ora on kertonut kuvan yhteydessä, että he ovat parhaat ystävykset.

Rita Oralla ja Bebe Rexhalla kummallakin menee tällä hetkellä musiikkialalla todella lujaa. Naisten julkaisemat kappaleet kipuavat yksi kerrallaan soittolistojen kärkeen, minkä lisäksi Oralla on myös jo monia elokuvarooleja ja televisioesiintymisiä vyönsä alla.