Ruby Rose toipuu leikkauksesta – hoikempana kuin koskaan

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen naistähti Ruby Rose nousi taannoin raketin tavoin julkkistähdeksi kun hänet nähtiin Orange Is The New Black -televisiosarjassa. Sen jälkeen sekä naisten että miesten mieleen oleva näyttelijätär on esiintynyt myös muun muassa xXx: Return Of Xander Cage ja Pitch Perfect 3 -elokuvissa.

31-vuotias Ruby Rose toipuu tällä hetkellä News.com.au-sivuston mukaan kivuliaasta leikkauksesta, jossa hänen selkärankaansa operoitiin. Leikkauksen jälkeen naisen on pitänyt liikkua pyörätuolilla, minkä jälkeen hän on siirtynyt käyttämään tukenaan yhtä kävelykeppiä.

Ruby Rose julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän oksentaa vessanpönttöön. Hän kertoo kuvatekstissä saaneensa huomata kantapään kautta, että hän on allerginen vahvalle Codine-kipulääkkeelle. Nainen onkin nähty nyt leikkauksen jälkeen entistä pienemmässä kunnossa, mikä on saanut osan faneista huolestumaan.

A post shared by Ruby Rose (@rubyrose) on

Goodnight all xx

A post shared by Ruby Rose (@rubyrose) on

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News