Mallikaunotar kuin ilmetty Meghan Markle – mutta muhkealla takapuolella!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian hoviin Prinssi Harryn kihlattuna taannoin liittynyt yhdysvaltalainen näyttelijätär Meghan Markle nousi kihlauksensa myötä välittömästi maailman seuratuimpien kaunotarten joukkoon. Se oli hyvä uutinen myös brasilialaiselle mallikaunottarelle, Amanda Naralle, jonka kasvot muistuttavat Marklea.

– Olen Meghan Markle, mutta brasilialaisella takapuolella, Amanda Nara kommentoi yhdennäköisyyttä tulevan kuninkaallisen kanssa.

Lentoemäntänä aiemmin työskennellyt 24-vuotias Amanda Nara voi esitellä vartaloaan julkisesti huomattavasti rohkeammin kuin mitä Markle tulee enää koskaan saamaan, sillä kuninkaalliset eivät saa julkaista esimerkiksi paljastavia somekuvia itsestään. Nara lopetti lentouransa huomattuaan, että hän voi elättää itsensä Meghan Marklen kurvikkaana kaksoisolentona.

Splash
Splash
Splash
Splash