Donald Trump inhoaa haita – kukaan ei arvannut sen positiivisia seurauksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidenttinä vuoden ajan toiminut Donald Trump on onnistunut tekemään historiaa myös vajoamalla suosiossaan kaikkien aikojen pohjalukemiin. Nyt presidentti on onnistunut tekemään vahingossa myös hyvää, kun hänen kerrottiin inhoavan haita.

Trumpin salarakas Stormy Daniels kertoi In Touch Weekly -lehden haastattelussa, ettei Trump voisi koskaan antaisi rahaa haiden suojeluun keskittyville järjestöille, koska hän näkisi mielellään haiden kuolevan sukupuuttoon.

Salarakkaan paljastus osoittautui varsinaiseksi ilouutiseksi haille ja niiden suojeluun keskittyville järjestöille, sillä niille alkoi asian paljastumisen jälkeen tulvia lahjoituksia. Kahdessa päivässä esimerkiksi Atlantic White Shark Conservancy sai peräti 40 lahjoitusta, jotka oli kaikki tehty Donald Trumpin nimissä.