Kourtney Kardashian puolialastomana lomakuvissaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

38-vuotias realitytähti Kourtney Kardashian on seurustellut 24-vuotiaan poikaystävänsä Younes Bendjiman kanssa jo yli vuoden ajan. Kourtneyn huhuttiin jo odottavan nuorelle poikaystävälleen lasta, mutta huhut osoittautuivat kuitenkin myöhemmin perättömiksi.

14 vuoden ikäerosta huolimatta pariskunnan rakkauselämä näyttäisi kukoistavan ja suhde vakavoituvan päivä päivältä. Pariskunta viettää paljon aikaa kahdestaan ilman Kourtneyn lapsia syventääkseen omaa suhdettaan. Nyt Kourtney ja Younes lomailevat yhdessä Meksikossa.

Kourtney Kardashian on esitellyt Younes Bendjiman jo lapsilleen, mutta vielä toistaiseksi he pitävät suhteensa melko yksityisenä. Nyt nainen on julkaissut Meksikon lomaltaan kaksi näyttävää kuvaa Instagramissa. Toisessa kuvassa huomion vie upea rantamaisema, ja toisessa naisen takapuoli.

guac is extra

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

it’s the simple things

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on