Muistatko tämän ysäritrendin? Tekee nyt paluuta hiuksiin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Trendit kiertävät vuosikymmenistä toiseen, ja nyt hiukset sidotaan kiinni 90-luvun donitseilla. Paksut hiuslenkit ovat trenditietoisten valinta. Donitsihiuslenkkejä voi ostaa kaupoista, mutta niitä on helppo ommella myös itse.

Riemunkirjavat hiulenkit ovat tulleet takaisin. Sosiaalisessa mediassa ja kauneusblogeissa on esitelty donitsihiuslenkkien uutta nousukautta, kun ihmiset sitovat hiuksensa 90-luvun tyyliin. Paksut hiuslenkit ovat omiaan pitkille hiuksille ja niiden avulla saa kampaukseen helposti asukokonaisuuteen sopivaa väriä.

Dontsihiuslenkkejä voi tehdä myös itse. Tarvitsee vain ommella pitkulainen kangaskaistale, jonka sisälle pujotetaan lyhyempi kumilenkki. Sen jälkeen kumilenkkisolmitaan ja kangaskaistale ommellaan päistä kiinni.

Mother and daughter ❤️❤️ #scrunchies #mammyanddaughter #pinkvelvet

A post shared by Hair Capers (@hair_capers) on

The Ikea Pillow *Now available at @thebarwellnessandfitness *

A post shared by Doris Cooper (@doris_c_designs) on