Näky kuin Nooan arkki -tarinasta – aasi johdatteli karanneita eläimiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kalifornian West Covinan poliisit törmäsivät taannoin hämmästyttävään näkyyn. Kuin suoraan satukirjoista olevassa tilanteessa aasi johdatteli maatilalta karanneita eläimiä. Viranomaiset saivat myöhään yöllä ilmoituksia irrallaan olevista eläimistä.

Eläimet paikannettiin paikalliselta asuinalueelta. Paikalla oli vuohia, lampaita ja aasi.

– Poliisit löysivät aasin johtamia lampaita ja vuohia, jotka marssivat asuinalueen kaduilla. Eläinlauma ei ensin suostunut yhteistyöhön viranomaisten kanssa, vaan ne pakenivat pidätystä, West Covinan poliisilaitoksen Facebook-sivulla kirjoitettiin.

Eläinten epäillään karanneen vartioimattoman portin ansiosta omistajansa maatilalta. Niiden omistaja auttoi poliiseja saamaan eläimet takaisin kotiinsa.

 

Publié par West Covina Police Department sur jeudi 25 Janvier 2018

Publié par West Covina Police Department sur jeudi 25 Janvier 2018