Pariskunta vihittiin oikeustalon vessassa – erikoinen syy taustalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka monet toivovat häitä näyttävässä juhlapaikassa, ei todelliseen rakkauteen vihkiminen katso paikkaa. Taannoin eräs Yhdysvaltojen New Jerseyssä asuva pariskunta vihittiin vessassa.

Maria ja Brian Schulz oli määrä vihkiä Monmouth Countyn oikeustalossa. Häät kuitenkin keskeytyivät yllättäen sulhasen äidin saatua astmakohtauksen. Hänet vietiin vessaan, johon viranomaiset toimittivat happea odottaessaan ensiapuhenkilökuntaa.

Mikäli pari olisi siirtänyt häitään, olisi uuden avioluvan käsittelyssä kulunut 45 vuorokautta. Niinpä hääparille ehdotettiin vihkimisen suorittamista vessassa. Pariskunta suostui, ja vihkimistä kuvaava video jaettiin sittemmin paikallisen seriffin toimiston Facebook-sivulla.

– Voimme onneksemme tiedottaa avioparilla menevän hienosti, kuten myös sulhasen äidillä, Facebook-sivulla kirjoitettiin.

 

Sheriff's Officers Assist Couple with Nuptials in Unusual Wedding Ceremony

Things didn’t go exactly as planned when a couple from Ocean Township recently visited the Monmouth County Courthouse along with their moms to get married. Thanks to the quick thinking of Monmouth County Sheriff’s Officers and a judge willing to change venues from her chambers, Brian and Maria Schulz were able to tie the knot.The planned nuptials took a sudden turn, when unfortunately the groom’s mom had trouble breathing and thought she was having an asthma attack in the courthouse. Sheriff’s Officers assisted in administering oxygen to the mom in the ladies bathroom and called EMTs to take her to the hospital. The couple was clearly upset about the mom and having to postpone their wedding in which they would have to wait another 45 days for a new marriage license to be processed. Since the sheriff’s officers were concerned about the mom and did not want her moving from the ladies room, S/O Leonard Maxfield kicked his thinking into high gear, why not get married in the ladies room? The future Mr. and Mrs. were on board and so was the Hon. Judge Katie Gummer who performed the rather unusual ceremony. We are pleased to report that Mr. and Mrs. Schulz are doing great and so is mom. They were touched that Sheriff’s Officers and the Hon. Judge Gummer went out of the way to make their day memorable and special. #SheriffGolden and the #MCSONJ commend all for a great job in pulling this off and congratulate the newlyweds! Many years of happiness.

Publié par Monmouth County Sheriff's Office sur mercredi 24 Janvier 2018