Uuden Mission: Impossiblen nimi paljastettiin – tältä näyttää Tom Cruisen huikea stuntti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Tom Cruise ei osoita vielä 55-vuotiaanakaan rauhoittumisen merkkejä. Itse suuren osan omista stunteistaan tekevä mies tullaan näkemään tänä vuonna Mission: Impossible -sarjan jo kuudennessa osassa.

Empire-lehti on paljastanut tulevan elokuvan kantavan nimeä Mission: Impossible – Fallout. Cruise tarjosi tuoreessa Instagram-kuvassaan esimakua elokuvan vaarallisen näköisestä stuntista, jossa hän roikkuu lentävästä helikopterista.

Mission: Impossible: Falloutin ohjaa sarjan aikaisemmasta osasta tunnettu Christopher McQuarrie. Uusina kasvoina mukana ovat muun muassa Henry Cavill, Sean Harris ja Vanessa Kirby. Elokuva saa Yhdysvaltojen ensi-iltansa 27. Heinäkuuta 2018.