Auto hinattiin pois ojasta – sitten kaikki meni uudelleen pieleen!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Talviset kelit voivat aiheuttaa runsaasti harmaita hiuksia autoilijoille. Onnettomuuksien riski on jatkuvasti läsnä lämpötilojen vaihdellessa miltei päivittäin kymmenistä pakkasasteista nollan yläpuolelle.

Verkossa levinneellä kanadalaisvideolla nähdään miltei sananmukainen ojasta allikkoon -tilanne. Siinä ojaan ajanutta autoa yritetään hinata ylös toisen ajoneuvon avulla.

Kaikki näyttää sujuvan hyvin, ja auto saadaan vedettyä takaisin tielle. Valitettavasti tie on kuitenkin niin liukas, että ajoneuvo luisuu nopeasti sen toisella puolella olevaan ojaan. Tilannetta seuranneet eivät voineet muuta kuin levitellä käsiään uskomattoman huonon tuurin edessä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.