Bad Religion saapuu Qstockiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen punk-yhtye Bad Religion on yksi oululaisen Qstock-festivaalin ensi kesän esiintyjäkiinnityksistä. Melodista hardcore punkia soittava yhtye tunnetaan parhaiten Punk Rock Song -hitistään. Uutta albumia odotetaan kuluvan vuoden aikana.

Qstockin toinen uusi ulkomaanvieras on norjalainen laulaja-lauluntekijä ja poptähti Dagny, joka teki kansainvälisen läpimurron parin vuoden takaisella Backbeat-hitillään. Kotimaisista esiintyjistä tulonsa Qstockiin ovat vahvistaneet CMX, S-Tool, Ruudolf, Raappana, Satellite Stories, Atomirotta, Radiopuhelimet, Vesta ja Redrama, jolle keikka on kesän ainoa.

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 2​7​.-28. heinäkuuta. Qstock on ollut loppuunmyyty jo viitenä kesänä peräkkäin, ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista. Viime vuonna tapahtuma keräsi 32.000 juhlijaa kahden päivän aikana.