Caitlyn Jennerin roolista ongelma: ”Onko hän isoäiti vai isoisä?”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianin perheen kanssa välirikossa oleva Caitlyn Jenner haluaa olla osa Kylie Jennerin pian syntyvän pienokaisen elämää. Ongelmaksi on kuitenkin muodostunut se, millä nimityksellä lapsenlapsi kutsuu Caitlyn Jenneriä. Isoäidin rooli on nimittäin varattu Kylien äidille, Kris Jennerille.

Kris Jenner on lastenlastensa mummo. Sen sijaan sukupuoltaan vaihtanut Caitlyn Jenneriä ei kutsuta isoäidin nimityksellä. 20-vuotias Kylie on joutunut ikävään välikäteen, koska hän kutsuu edelleenkin Bruce Jennerinä suurimman osan elämästään elänyttä Caitlyn Jenneriä isäksi. Silti naista ei ole sopivaa kutsua papaksi tai vaariksi.

RadarOnlinen mukaan Caitlyn Jenner on ehdottanut, että häntä kutsuttaisiin nimellä Nana C. Nana on yleinen isoäidin nimitys amerikkalaisessa kulttuurissa.

Nähtäväksi jää, millä nimellä Kylie Jennerin esikoinen ryhtyy kutsumaan 68-vuotiasta Caitlynia. Vaikka Kris Jenner ja Caitlyn Jenner eivät ole enää tekemisissä keskenään, ovat Kylie ja Kendall lähipiirin mukaan yhä läheisissä väleissä isänsä kanssa.

My girl loves her horses!

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on