Donald Trumpin salarakas tekee bisnestä – ottaa kuuluisuudesta hyödyn irti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

InTouch-lehden tekemän haastattelun mukaan Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on pettänyt Melania-vaimoaan heidän poikansa ollessa vasta kolmen kuukauden ikäinen. Mies oli harrastanut seksiä Stormy Daniels -nimellä aikuisviihdealalla työskennelleen Stephanie Cliffordin kanssa. Asiasta tehtiin aitiolosopimus ennen Trumpin virkaanastujaisia.

Asia nousi päivänvaloon, kun Donald Trumpin lakimies kertoi tehneensä Stephanie Cliffordin kanssa rahakkaan vaitiolosopimuksen syksyllä 2016. InTouch-lehti oli kuitenkin haastatellut naista vuosia aiemmin suhteesta Donald Trumpiin, mutta se hyllytettiin viime viikolla tapahtuneeseen julkaisemiseen saakka.

Nyt Stormy Daniels -nimellä esiintyvä nainen on noussut superkuuluisuuteen paljastuksen takia. Tosin naisen käyttämä Instagram-tili suljettiin yllättäen.

TMZ kertoo, että pornonäyttelijä on kiinnitetty monen herrasmiesklubin esiintyjäksi tulevien kuukausien aikana. Nainen esiintyy strippibaareissa tehden rahakkaita sopimuksia.

Naisen on kuultu käyttävän slogania: ”Make America Horny Again!”, eli tehdään Amerikka taas kiimaiseksi. Stormy Danielsin manageri on sanonut, että hänen puhelimensa on ruuhkautunut soittopyynnöistä, jotta nainen saataisiin strippiklubeille esiintymään.