Harvey Weinsteinin assistentti: ”Siivosin hänen spermatahrat sohvasta viikoittain”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lukuisten menestyselokuvien taustalla oleva ohjaaja ja elokuvalan moguli Harvey Weinstein on käyttänyt tunnettuja näyttelijöitä seksuaalisti hyväksi tai ahdistellut heitä. Nyt Weinsteinin entinen assistentti on nostanut oikeusjutun. Hän on paljastanut oksettavia yksityiskohtia työnantajansa käytöksestä.

Sndeep Rehal työskenteli kaksi vuotta Harvey Weinsteinin palveluksessa vuosina 2013-2015. RadarOnline on saanut käsiinsä oikeusasiakirjat, joiden mukaan Harvey Weinstein on ahdistellut assistenttiaan seksuaalisesti, kutsunut häntä halventavilla nimityksillä ja kourinut naisen vartaloa. Lisäksi Weinstein oli pakottanut naisen muuttamaan lähelle toimistoaan, jotta assistentti pystyisi avustamaan miestä hänen seksuaalisiin kanssakäymisiin liittyen.

Assistentin tehtävänä oli myös puhdistaa Harvey Weinsteinin New Yorkin toimistossa ollut sohva siemennesteestä pari-kolme kertaa viikossa. Nainen toimitti työnantajalleen säännöllisesti puhtaita alusvaatteita pyynnöstä. Lisäksi hän joutui hieromaan ohjaajamogulin haaroväliä yhteisten automatkojen aikana. Harvey Weinsteinin asianajajat väittävät Sndeep Rehalin väitteet valheeksi.