Kim Kardashian kuvattiin puolialastomana – ei juuri peittänyt rintojaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on tunnettu rohkeasta tyylistään. Nainen ei pelkää esitellä kurvikasta tiimalasivartaloaan tai pyöreää takapuoltaan, joka onkin monissa kuvissa naisen valttikortti. Nyt Kardashian on ollut rohkeissa kuvauksissa, joissa hänen avunsa näkyivät selvästi asun alta.

37-vuotias Kim Kardashian kuvattiin Daily Mail -sivuston mukaan Malibun rannalla maanantaina todella näyttävässä asussa. Kardashianilla oli yllään vain ohut valkoinen harsomainen mekko, jonka läpi naisen paljaat rinnat näkyivät kokonaan.

Kim Kardashian ei ujostele esitellä paljasta vartaloaan alastonkuvauksissa, jollaisissa kaunotar onkin ollut jo moneen otteeseen. Tällä hetkellä pienen tyttövauvan tuore äiti näyttääkin iloitsevan täysin rinnoin siitä, että hänellä ei ole ylimääräisiä raskauskiloja karistettavanaan.

#KimKardashian during a photoshoot in #Malibu 🍑🍑#gidipoint

A post shared by gidipoint.com (@officialgidip) on

https://twitter.com/search?f=images&vertical=default&q=kim%20kardashian&src=typd