Kissa haistoi omistajansa ruokaa – oli oksentaa siihen paikkaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty videoiden muodossa hauskoja todisteita tilanteista, joissa kissat ovat olleet ruokavarkaissa. Niille ei aina oma ruoka kelpaa vaan ne yrittävät saada toisinaan oman osuutensa myös omistajan herkuista.

Nyt YouTube-videolla nähdään huvittava poikkeus sääntöön. Videolla nähdään nirso egyptinmau, jota ei voisi omistajan ruoka vähempää kiinnostaa. Kiinnostuksen puutteen lisäksi kissaa alkaa jopa etomaan omistajan ruoan haju.

Videolla nähdään huvittava tilanne, jossa kissa on noussut tuolille pöydän ääreen istumaan omistajan syödessä. Moni voisi ajatella, että kissa kerjää ruokaa. Kun omistaja antaa kissan nuuhkaista hänen ruokaansa haarukasta, kissan oksennusrefleksi herää heti ja kissa alkaa kakomaan.