Miehet paljastavat: ”Näissä paikoissa olen saanut erektion!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Erektio muodostuu yleensä aivojen saadessa virikkeen, jolloin sukupuolielin paisuu ja jäykistyy. Toisinaan erektio voi olla tahaton. Siittimen jäykistyminen on kuitenkin helposti näkyvä. Nyt on paljastettu noloimpia tilanteita, jolloin miehet ovat saaneet erektion.

Redditissä on paljastettu noloja tarinoita odottamattomista erektioista. Eräs mies kertoo saaneensa seisokin setänsä hautajaisissa. Toinen kertoo peniksen jähmettyneen sairaalapedissä, kun hän oli matkalla leikkaussaliin. Yhtä nololta kuulostaa miehen kertomus siitä, kun hän oli ollut ripittäytymässä katolisessa koulussa opiskellessaan ja saanut erektion kesken synnintunnustuksen.

Eräs mies kertoo omituisen muiston kouluvuosiltaan, kun hän sai aina erektion bussipysäkillä, joka sijaitsi ydinvoimalan edessä. Yksi redditor paljastaa maailman kivuliaimman erektion, kun häneltä oli leikattu esinahka aikuisiällä. Hänen peniksessään oli tikit ja se jäykistyi.

Eräs mies sai tahattoman erektion uima-altaassa, eikä voinut yksinkertaisesti nousta viileästä vedestä ennen peniksen rauhoittumista. Entäpä kertomus neljä Viagraa syöneestä miehestä? Hän oli saanut sinisiä erektiolääkkeitä kavereiltaan mennessään tapaamaan ex-tyttöystäväänsä.

Mies söi kaikki neljä pilleriä lentoaseman turvatarkastuksessa hätäpäissään ja loput voitte arvata. Lentomatkasta tuli kiusallinen, koska hän istui kahden ventovieraan naisen välissä. Hän yritti rentoutua olutta juomalla, mutta se aiheutti vain suunnattoman vessahädän. Hän ei kuitenkaan voinut mennä vessaan seisokin ollessa voimakkaammillaan. Lento kesti neljä tuntia.

Men, where’s the worst place that you’ve had an erection? from AskReddit