Kissat ovat ovelia varkaita – mirrien iskut tallentuivat videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset saavat herkutella erilaisilla ruoilla aina kun he haluavat. Lemmikeillä ei olekaan ihan niin helppoa ja ne joutuvatkin olemaan täysin omistajiensa armoilla sen suhteen, mitä ne suuhunsa saavat laittaa. Kaikki lemmikit eivät kuitenkaan tyydy osaansa vaan ne päättävät lähteä varkaisiin.

YouTubessa on julkaistu hauska video, jossa nähdään miten kissat ovat varkaissa. Ne eivät aina kuitenkaan tyydy ruokaan ja varasta pelkkiä herkkupaloja vaan toisinaan mukaan lähtee myös omistajan rahat tai esimerkiksi vessapaperirulla ja pyyhkeet.

Huvittavalla koostevideolla nähdään useita tilanteita, joissa kissat luulevat olevansa ovelia lähtiessään varkaisiin. Omistajat ovat kuitenkin olleet näissä tapauksissa täysin tilanteen tasalla ja kuvanneet hupaisia hetkiä lemmikeistään videolle.