Palveluskoira kohtasi Pluton Disney Worldissa – hellyttävä näky

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sankareiden tapaaminen on aina jännittävä tapahtuma. Atlas-nimisen palveluskoiran tapauksessa Disney Worldissa tapahtunut suosikkihahmon kohtaaminen meni kuitenkin erittäin mallikkaasti.

22-vuotias Julian Gavino vierail taannoin Floridan Disney Worldissa viikottain Atlas-koiransa kanssa. Koira näki yllättäen Pluton puiston Epcot-osiossa, ja alkoi heti heiluttamaan häntäänsä. Pluto tervehti Atlasta, joka oli selkeästi innoissaan kohtaamisesta. Tilanteen ikuisti videolle Gavinon paikalla ollut ystävä.

Ehres-Danlosin syndroomaa sairastava Gavino kertoi ABC News -sivustolle Atlaksen rakastavan Pluto-pehmoleluaan. Miestä arjessa auttava palveluskoira siis mitä ilmeisimmin tunnisti hahmon heti Disney Worldissa.