Selena Gomezin epätoivoinen ratkaisu – äiti mukaan parisuhdeterapiassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Selena Gomezin elämään ei mitä ilmeisimmin mahdu kaikkia rakkauden palikoita samanaikaisesti, sillä nyt kun nainen on onnellinen Justin Bieberin kanssa, ovat hänen välinsä tulehtuneet vuorostaan omaan äitiinsä. Poplaulaja uskoo löytävänsä ratkaisun terapiasta, johon osallistuvat kaikki polemiikin osapuolet.

RadarOnline kertoo Selena Gomezin pakottaneen äitinsä Mandy Teefeyn mukaansa pariterapiaan, jossa Gomez käy säännöllisesti Justin Bieberin kanssa.

25-vuotias laulaja haluaisi, että hänen äitinsä antaisi 23-vuotiaalle Justin Bieberille anteeksi ja uuden mahdollisuuden miehen osoittaa olevansa hyväksynnän arvoinen. Terapiaa jatketaan tulevaisuudessa siten, että Justin Bieber tapaa Selena Gomezin äitiä myös kahden kesken.

Selenan äiti on vastustanut sydänkäpysten uudelleen lähentymistä ja nainen on ollut syvästi järkyttynyt tyttärensä valinnasta. Tilanne on kärjistynyt niin pitkälle, että Selena ja Mandy ovat poistaneet toisensa sosiaalisen median seuraajistaan. Selena Gomez ei välitä äitinsä huolestuneista mielipiteistä, vaan haluaa astua vihille ja perustaa perheen Justin Bieberin kanssa.

I am not sure what show we were promoting at this moment but #13reasonswhy!!! Coming in March!!

A post shared by Mandy Teefey (@kicked2thecurbproductions) on