Adam Levine esikoisensa syntymästä: ”Olin paskoa housuihini”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Adam Levine sai vuosi sitten hänen vaimonsa Behati Prinsloon kanssa terveen tyttären, jonka syntyessä sekä Levine että Prinsloo itkivät. Vanhemmat nimesivät Dusty Rose Levineksi tytön, joka on jo nyt saamassa itselleen sisaruksen.

38-vuotias Adam Levine kertoi Jimmy Kimmelin haastattelussa saaneensa hyvän neuvon ensimmäisen lapsen syntymää varten. Televisiojuontaja ja kolme lapsen isä Carson Daly oli neuvonut Adam Levineä syömään hyvin sinä päivänä kun synnytys alkaa. Dalyn mukaan monet isät pyörtyvät synnytyssalissa siitä syystä, että he eivät ole syöneet tarpeeksi.

Adam Levine oli ottanut neuvon huomioon ja syönyt pizzaa ja hampurilaisia ennen kuin hän lähti viemään vaimoaan sairaalaan. Sairaalassa synnytyksen alettua mies sai huomata syöneensä liikaa. Hänelle oli tullut todella kova vessahätä, minkä vuoksi suuremman hädän pidätteleminen oli ollut miehelle koko synnytyksen ajan melko kivuliasta.