Bella Hadid pukeutui rohkeaan toppiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

21-vuotias supermalli Bella Hadid on noussut yhdeksi mallimaailman suurimmista tähdistä isosiskonsa Gigin ohi. Bella Hadid on nykyisin maailman halutuimpien mallikaunotarten joukossa, eikä hän piilottele upeaa vartaloaan.

Eilen Bella Hadid kuvattiin New Yorkissa, jossa hän oli viettämässä iltaansa yhdessä Kardashianin perheen ainoan supermallin, Kendall Jennerin, kanssa. Kurviensa esittelystä nauttiva Bella oli jälleen nostanut povensa pääosaan valitsemalla ylleen valkoisen tyköistuvan topin, joka ei jättänyt kurveista mitään arvailujen varaan.

Bella Hadid on ehtinyt viime vuosina valloittaa Victoria’s Secret -esiintymislavan jo kahdesti, minkä lisäksi hän on toiminut mainoskasvona useille vaate-, kosmetiikka-, ja urheilualan yrityksille.

Splash
Splash
Splash
Splash