Isän salamannopeat refleksit pelastivat lapset pulkkamäessä – tilanne kuin elokuvista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kun lapsen henki on vaarassa, saattavat vanhempien refleksit muuttua miltei yliluonnollisen nopeiksi. Näitä miltein ninjamaisia refleksejä on päästy hämmästelemään lukuisilla viraalivideoilla.

Tuoreella videolla seurataan tilannetta, joka on kuin arkisempi versio toimintaelokuvien henkeäsalpaavista kohtauksista. Siinä erään miehen isärefleksit käynnistyvät pulkkamäessä lasten ollessa vaarassa joutua onnettomuuteen.

Hidastetun kuvan voimin esitetyllä videolla pulkkailija on juuri lähestymässä kahta mäessä juoksevaa lasta. Heidän isänsä syöksyy salamannopeasti paikalle, napaten lapset käsiinsä. Juuri ennen törmäystä hän hyppää hurjalla tavalla pulkkailijan ylitse lapset kainaloissaan.