Kardashianit pelasivat En ole koskaan -peliä – paljastukset videolla

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Calvin Klein on monien mallien unelma-asiakas, jonka legendaarisissa mainoskuvissa muun muassa supermalli Kate Moss on nähty monesti. Nyt uuden mainoskampanjan kasvoiksi pääsivät kaikki Kardashianien perheen siskokset.

Khloe, Kim ja Kourtney Kardashian sekä Kylie ja Kendall Jenner poseeraavat Calvin Kleinin uudessa #MyCalvins -nimisessä mainoskampanjassa. Calvin Klein on julkaissut kuvauksista Instagramissa videon, jossa siskokset pelaavat hauskaa En ole koskaan -peliä.

Naiset tekevät vuorollaan hauskoja paljastuksia kertoessaan asioita, joita he eivät ole koskaan tehneet. Kim Kardashian kertoi, että hän ei ole ikinä hankkinut tatuointia. Kendall puolestaan näpäytti vanhempia siskoksiaan siitä, että hän ei ole koskaan ollut naimisissa toisin kuin he. Tähän paljastukseen tosin myös Kylie ja Kourtney pystyivät yhtymään.