Koira yritti herättää nukkuvaa sikaa – seuraus videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty paljon hauskoja esimerkkejä siitä, että koirat pystyvät ystävystymään monien eri eläinlajien edustajien kanssa. Koirat nauttivat maatilan eläinten, kissojen, pesukarhujen ja jopa rottien seurasta. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa koira yrittää herätellä sikaa.

Kaliforniassa asuvat eläinystävykset ihastuttavat nyt huvittavalla YouTube-videolla, jossa nähdään miten koira yrittää epätoivoisesti saada sikaa hereille. Sika nukkuu lattialla mukavassa asennossa todella syvää unta ja kuorsaa makeasti, mutta koira haluaisi päästä ulos leikkimään sen kanssa.

Videolla nähdään miten epätoivoisesti koira yrittää saada sikaa hereille. Koira tönii ystäväänsä ja hyppii sian päällä, mutta pullea sika vain jatkaa sikeitä uniaan. Lopulta kärsivällisen koiran herätysyritykset palkitaan kun sika lopulta nousee ja lähtee koiran matkaan.