Miehet testasivat ensikerran lumilautaa – kokeilu tyssäsi jo hissiin

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lasketteleminen on hauskaa puuhaa, jota moni odottaakin innolla aina talvisin kun maa on valkoinen ja rinteet alkavat peittymään lumella. Moni oppii laskettelemisen taidon jo lapsena, mutta monet aikuiset pääsevät laskettelun makuun vasta vanhemmalla iällä.

Aikuisena laskettelemisen opetteleminen ei ole kuitenkaan niin helppoa kuin lapsena. Nyt videolla nähdään yksi surkuhupaisa tilanne, jossa lautailemista kokeilevat miehet eivät onnistu pääsemään edes rinnettä ylös asti.

Lumilautaa ensimmäistä kertaa kokeilevat kaverukset ovat todellisen haasteen edessä yrittäessään päästä hissillä rinnettä ylös. Miehet kaatuilevat hississä eikä tilannetta helpota heitä kuvaava ystävä, joka on tukehtua nauruun seuratessaan vierestä miesten taistelua.