Söpö okapivasa nimettiin Meghan Marklen mukaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Iso-Britannian prinssi Harryn ja näyttelijä Meghan Marklen häitä vietetään 19. toukokuuta. Vuonna 2016 seurustelemaan alkaneen parin rakkaustarina on inspiroinut jo elokuvantekijöitä ja nyt myös eläintarhan väkeäkin.

London Zoo -eläintarha sai hetki sitten okapi-perheenlisäystä, kun tarhaan syntyi uusi okapivasa. Eläintarha halusi osoittaa kunnioitustaan Meghan Marklea kohtaan ja nimetä uuden todella suloisen tulokkaansa naisen mukaan Meghaniksi.

Okapit ovat persoonallisen näköisiä nisäkkäitä, jotka muistuttavat ulkonäöltään seepraa ja ovat kirahvin sukulaisia. Okapit elävät luonnossa Keski-Afrikassa ja eläintensuojelualueilla, jossa ne ovat metsästäjiltä suojassa.

Splash / London Zoo
Splash / London Zoo
Splash / London Zoo
Splash / London Zoo