Muistatko Scary Movie -kaunotar Anna Farisin? Näin seksikäs hän on nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäpariskunta Anna Faris ja Chris Pratt julkaisivat viime elokuussa tiedotteen, jonka mukaan he olivat päättäneet erota. Scary Movie -elokuvien tähti Anna oli löytänyt rinnalleen kolmen kuukauden päästä uuden rakkaan, kuvaaja Michael Barrettin.

Nyt Anna Faris kuvattiin Warner Brosin järjestämissä juhlissa, joihin hän saapui seksikkäässä valkoisessa cocktail-mekossa.

40-vuotias Anna Faris ja Chris Pratt ehtivät ennen eroaan olla naimisissa kahdeksan vuotta ja heillä on yksi yhteinen poika Jack Pratt. Faris kertoi eron jälkeen, että hän tulee yhä vaalimaan heidän perheensä yhdessä viettämää aikaa. Vanhemmat yrittävät yhteisen lapsensa vuoksi hoitaa eron niin yksityisesti kuin mahdollista.

Splash
Splash
Splash