Koira ei pelkää tikkaita – kiipeää niitä pitkin katolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty paljon hauskoja esimerkkejä siitä mitä koirat ovat valmiita tekemään päästäkseen herkkujen luo tai paetakseen suljetusta tilasta. Nyt videolla katsojia hämmentää taitava koira, joka on oppinut kiipeämään katolle.

Kaikki koirat eivät ole uskaltaa nousta edes rappusia ylös, mutta tämä rohkelikko uskaltaa kiivetä jopa jyrkkiä tikkaita pitkin. YouTube-videolla nähdään miten koira lähtee kiipeämään tikapuita pitkin ja pääsee lopulta niiden päähän ja hypähtää talon katolle. Katolle päästyään koira katsoo kohti omistajaansa ja heiluttaa häntäänsä tyytyväisenä.

Videolta ei kuitenkaan käy selväksi, että mitä houkuttelevaa talon katolla on, minkä vuoksi koira haluaa kiivetä sinne. Joka tapauksessa koiran taito on melko poikkeuksellinen ja vaatii koiralta sekä hyvää tasapainoa että hurjan määrän rohkeutta.