Mariah Carey ei poveaan piilotellut – iltapuvun kaula-aukko pysäyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popdiiva Mariah Carey on viettänyt reilun vuoden ajan romanttisia hetkiä taustatanssijansa Bryan Tanakan kanssa. 34-vuotias mies on kertomansa mukaan tehnyt vuosikausien väsytystaistelun saadakseen syvästi rakastamansa 47-vuotiaan laulajan omakseen, ja nyt parivaljakko suunnittelee häitä.

Eilen Mariah ja Bryan kuvattiin poistumassa julkkisten suosimilta Clive Davisin Grammy-etkoilta, joissa he olivat olleet juhlimassa New Yorkissa. Careyn upea kimalteleva musta iltapuku oli varustettu erittäin näyttävällä kaula-aukolla.

Bryan Tanaka on saanut arvostelua osakseen, koska nuoren miehen kerrotaan kontrolloivan jo nyt liikaa laulajatarta. Mariah on kuitenkin onnellinen nuoren rakastettunsa rinnalla ja käyttäytyy huomattavasti tavallista maanläheisemmin. Bryan Tanaka saattaa tulevaisuudessa työskennellä Mariah Careyn managerina, mutta ammattilaiset uskovat miehen olevan kykenemätön tehtävään. Megaluokan tähden luotsaaminen vaatii rautaista otetta.

Splash
Splash
Splash
Splash