Miranda Kerr on raskaana – näin supermalli hoitaa kehoaan

Fitness Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Miranda Kerr meni viime vuonna naimisiin Snapchatin perustajan Evan Spiegelin kanssa. Nyt pariskunta odottaa heille ensimmäistä yhteistä lasta Miranda Kerrin ollessa raskaana. Naisella on edellisestä liitostaan Orlando Bloomin kanssa yksi lapsi, Flynn Christopher Bloom.

34-vuotias Miranda Kerr on nyt julkaissut Harper’s BAZAAR -lehden YouTube-kanavalla videon, jossa hän kertoo miten hän pitää itsestään huolta raskauden aikana. Nainen paljastaa omia vinkkejään siihen miten hän huolehtii vartalostaan sekä liikunnan että ravinnon avulla.

Aamuisin Kerr syö verigreipin, koska hän kokee sen auttavan aamupahoinvointiin. Miranda Kerr rakastaa myös rauhallista kundaliinijoogaa, joka vahvistaa naisen kehoa ja samalla rauhoittaa hänen mielensä. Videolla nainen esittelee myös hänen reseptinsä terveelliseen kanasalaattiin.