Rajavartijat voimattomia – elefantti päätti ylittää Kiinan ja Laosin rajan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maiden rajat ovat tunnetusti ihmisten tekemiä keinotekoisia määrityksiä, joten eläimet eivät niitä kunnioita. Nyt se on nähty käytännössä Kiinan ja Laosin rajalla, kun elefantti ilmestyi rajavyöhykkeelle tarkoituksenaan tutustua hieman tarkemmin luontoon eri maissa.

Kiinan puolella rajaa asustava elefantti tallentui lauantaina valvontakameroiden videoille, kun se käyskenteli kahden tunnin ajan rajavyöhykkeellä ja ylitti rajan kenenkään lopulta sitä estämättä. Pienikokoisen vajaan metrin korkuisen aidan rajalla se ylitti ilman vaikeuksia.

Videoilla nähdään miten rajavartijat tyytyivät osoittelemaan eläintä taskulampuilla, kun se marssi johdonmukaisesti kohti Luan Namthan aluetta Laosissa. Parin tunnin päästä se palasi samaa reittiä takaisin kotiin.