Hervoton nettihaaste leviää – nyt hypitään veteen kuin lohet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa leviää aina toisinaan hauskoja haasteita, joihin moni haluaa ottaa osaa ja julkaista videon muodossa oman tyylinäytteensä haasteesta. Nyt videolla nähdään kaverusten huvittava haaste, jossa heidän pitää esittää sätkivää lohta.

Jackson O’Doherty on julkaissut hänen YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään hänen ja Luke Erwinin hauskoja kommelluksia koostettuna. Videolla nähdään monia tilanteita, joissa toinen ystävyksistä on yllättäen ja täysin varoittamatta pyytänyt ystäväänsä esittämään hassua lohta.

Kun ystävä antaa käskyn esittää lohta, toisen tulee mahdollisimman nopeasti löytää jokin lammikko, suihkulähde, järvi tai muu paikka, johon hän pystyy hyppäämään. Hypyn yhteydessä heidän tulee sätkiä kuin kala ja ääntelehtiä kuin hylje jääden maahan kyljelleen sätkimään.