Odottamaton näky videolle – kettu saalisti kaverilleen hiiren

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ketut ovat melko viekkaita eläimiä, jotka päätyvät toisinaan metsästämään pienten jyrsijöiden ja jänisten lisäksi ihmisasutuksen läheltä ruoantähteitä. Nyt videolla nähdään kaksi nälkäistä kettua, jotka ovat tulleet etsimään talon pihalta ruokaa.

Asukas on alkanut kuvaamaan parvekkeelta videota huomatessaan pihalla metsästävät ketut. Ketut etsivät lumen alta hiiriä, mutta toinen on saalistamisessa hieman toista onnekkaampi. YouTube-videolla nähdään miten taitavasti kettu löytää hiiren lumen alta.

Kettu tarkkailee maata ja saa lopulta hiiren esiin hyppimällä lumen päälle. Kettu näyttää leikkivän hiirellä ja ohjaavan sitä kettukaverinsa suuntaan. Lopulta toinen kettu nappaa hiiren suuhunsa ja syö sen hyvällä ruokahalulla.