Kim Kardashian paljasti kaiken – sumennettu nänni ei paljoa peitä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Samaan aikaan, kun Kardashianin perheen kaksi siskosta odottavat esikoisiaan, on Kim Kardashian ottanut irti kaiken hyödyn valokeilan osumisesta lähes yksinomaan hänen ylleen. Nyt nainen on julkaissut rohkean kuvan Instagramissa.

Kuva ei jätä mitää arvailujen varaan, sillä realityjulkkis näyttää kuvassa lähes koko alastoman vartalonsa pienten valkoisten narustringien peittäessä pyhimmän paikan. Hänellä on pitkä turkki, jota avaa estoitta rinnat paljaana. Oikean rinnan nänni on sumennettu, mutta ei varsinaisesti jätä mitään arvailujen varaan.

Kolmen lapsen äiti ja räppäri Kanye Westin 37-vuotias vaimo on selkeästi ottanut jälleen rohkean otteen kuviensa julkaisemisessa. Nainen piti matalaa profiilia Pariisin ryöstön jälkeen noin 1,5 vuoden ajan. Tyyli on kuitenkin palautunut takaisin vanhaan ja tuttuu Kim Kardashianin paljastavaan vartalon muotojen esittelyyn.