Oscar-ehdokkaat leikattiin yhteen – montako sinä tunnistat?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oscar-gaala 2018 on vuosittainen elokuva-alan palkintogaala, joka järjestetään tänä vuonna 90. kertaa. Gaala järjestetään Los Angelesin Hollywoodissa Dolby-teatterissa 4. maaliskuuta, ja ehdokkaat palkintojen saajiksi on jo julkaistu.

Cineplexmovie-kanava on julkaissut upean YouTube-videon, jossa nähdään taitavasti yhdelle videolle editoituna pieniä paloja kaikista Oscar-ehdokkuuksia saaneista elokuvista. Videolla nähdään upeaa kuvausta, koskettavia näyttelijäsuorituksia ja alan parasta osaamista joka osa-alueella.

Uudet Oscar-ehdokkaat julkistettiin 23. tammikuuta ja The Shape of Water -elokuva sai tänä vuonna eniten ehdokkuuksia kahmiessaan jopa 13 ehdokkuutta. Tämän vuoden Oscar-gaalan juontaa Jimmy Kimmel, joka sai pestin jo toisena vuotena peräkkäin.