Sokea haastoi meikkitaiteilijan – näin onnistuivat meikkauksessa ilman peiliä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meikkitaiteilija Kandee Johnson on tunnettu hänen YouTube-kanavastaan. 39-vuotias kaunotar julkaisee videoblogissaan meikkitutoriaaleja, joita seuraa jo yli 3,9 miljoonaa YouTube-käyttäjää. Tällä kerralla nainen yritti meikata ilman peiliä.

Johnsonin uudella videolla nähdään vieraana Molly Burke, joka on sokea. Vaikka Burke on menettänyt näkökykynsä jo vuosia sitten, hän kuitenkin edelleen rakastaa meikkaamista ja muotia. Burke joutuu meikkaamaan päivittäin ilman näkökykyä, minkä vuoksi Johnson halusi haastaa itsensä meikkaamaan ilman peiliä.

Naisilla on kymmenen minuuttia aikaa tehdä iltameikki alusta loppuun saakka. Molly Burkelle tehtävä itsessään ei ollut vaikea, mutta aikaraja teki meikkaamisesta hänellekin haasteen. Muutamaa pientä virhettä lukuunottamatta kumpikin suoriutui tehtävästä melko hyvin.