Hulvaton parodia: Tällaisia oireita vanhemmuus aiheuttaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienen vauvan vanhemmat tietävät miltä univelka tuntuu. Vauvat heräävät öisin monta kertaa syömään minkä vuoksi vanhempien uni on katkonaista ja jää melko vähäiseksi. Univajeesta johtuen moni muu arjen pieni haaste ja askare lasten kanssa voi tuntua työläämältä.

Nyt The Dad-kanavan julkaisemalla YouTube-videolla nähdään miltä pienten lasten vanhempana oleminen voi tuntua. Parodiassa vanhemmuutta kuvaillaan sairautena ja tukalana olotilana, jonka oireita ovat unettomuus, hiustenlähtö ja jatkuva metelin kuunteleminen.

Par-Ent-Ing -niminen sairaus voi saada aikuisen myös velkaantumaan ja kadottamaan oman identiteettinsä. Tämän sairauden suurin oire, josta tämän katalan taudin voi tunnistaa välittömästi on se, että henkilöllä on minkä tahansa ikäisiä lapsia.