Plus-malli korosti kurvejaan – estoton asuvalinta gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

26-vuotiaan Iskra Lawrencen malliuralle näytettiin aluksi punaista valoa, koska nainen oli muotimaailman mielestä liian suurikokoinen. Sittemmin englantilaisesta Lawrencesta on kuitenkin tullut menestynyt plus-mallikaunotar, joka on näyttänyt positiivista esimerkkiä miljoonille naisille.

Viikonloppuna Iskra Lawrence kuvattiin, kun hän oli poistumassa musiikkialan Grammy-gaalasta New Yorkissa. Muodokas mallikaunotar oli pukeutunut kurvejaan näyttävästi korostavaan hopeanhohtoiseen asuun.

Iskra Lawrencella on terve vaikutus nuoriin naisiin, joiden esikuvana hän mielellään toimii. Iskra on julkaissut Instagram-tilillään runsaasti kuvia, joiden avulla haluaa näyttää ihmisille, että myös vatsamakkarat ovat kauniita. Lawrencen mukaan vatsamakkarat eivät määrittele onko nainen kaunis vai ei.

Splash
Splash
Splash
Splash