Iskra Lawrence seksikkäässä lateksiasussa – tiukka mekko korosti kurveja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

27-vuotias Iskra Lawrence on onnistunut vaikeuksien kautta raivaamaan tiensä mallimaailman huipulle. Plusmalli Ashley Grahamin jalanjälkiä sinnikkäästi seuraava Lawrence on upea näky aina niin punaisen maton iltatapahtumissa kuin kadullakin.

Nyt todella seksikkääseen lateksiasuun pukeutunut Iskra Lawrence kiinnitti paparazzien huomion New Yorkin kadulla. Nainen päätti pysähtyä hetkiseksi poseeraamaan kameroille kun hän oli poistumassa MTV-kanavan TRL-ohjelman kuvauksista.

Iskra Lawrencen yllä nähtiin todella seksikäs ja olkaimeton lateksimekko. Tiukan lateksimekon helma ylettyi naisen nilkkoihin saakka. Mustan mekon takana oli pitkä seksikäs halkio, ja sen vartalonmyötäinen malli korosti upeasti Lawrencen kurvikasta vartaloa.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News