Kirsten Dunst on raskaana – tyylikkäät kuvat julki

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Kirsten Dunst esiintyy Rodarte-vaatemerkin uuden malliston kuvissa. Upeissa kuvissa nähdään, että Dunst pitelee vauvavatsastaan kiinni. Kuvien julkaisun myötä näyttelijä on kertonut odottavansa esikoistaan.

Hämähäkkimies ja Marie Antoinette -elokuvista tuttu näyttelijätär Kirsten Dunst meni kihloihin poikaystävänsä Jesse Plemonsin kanssa vuosi sitten. Dunst kertoi jo kihlauksen yhteydessä haaveilevansa perheen perustamisesta. Nyt unelma käy viimein toteen.

35-vuotiaan Kirsten Dunstin 29-vuotias kihlattu Jesse Plemons on myös näyttelijä, joka on tullut tunnetuksi muun muassa Breaking Bad -televisiosarjasta. Upeista mainoskuvista päätellen naisen raskaus on jo melko pitkällä, mutta hän ei kuitenkaan ole paljastanut vielä laskettua aikaansa.