Nainen rakastui kodittomaan – menivät naimisiin ja perustivat perheen

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ruotsalaissyntyinen Emma Abrahamson oli Amsterdamissa matkalla, kun hän tapasi Vic Kocula -nimisen miehen. Vic oli kysynyt Emmalta kellonaikaa, vaikka vieressä oli suurikokoinen ajannäyttäjä. Emma huomasi heti, että Vic oli koditon, mutta rakastui miehen ruskeisiin silmiin.

Vic Kocula oli amerikkalainen matkaaja, jolla oli loppunut rahat kesken reissaamisen. Mies jäi kuitenkin Eurooppaan, koska ei ollut omasta mielestään valmis kotimatkalle. Yhtäkkiä hän huomasi kerjäävänsä kadulla rahaa ja lopulta hän alkoholisoitui. Emma näki kuitenkin miehessä potentiaalia ja sopi Vicin kanssa treffit viikkoa myöhemmäksi.

Kaksikko tapasi toisensa, mutta Emman oli aika lähteä takaisin Itävaltaan, jossa hän siihen aikaan asui. Hän antoi puhelinnumeronsa miehelle. Vic päätti löytää naisen ja lähti hänen peräänsä kolme viikkoa myöhemmin. Sitten Vic soitti Emmalle, että hän oli saapunut Itävaltaan. Kaksikko on ollut yhdessä siitä lähtien.

He tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 2006. Nyt Emma Abrahamson ja Vic Kocula ovat naimisissa ja heillä on kuusivuotiaat kaksoset. Pariskunta vieraili This Morning -ohjelman vieraana kertomassa tapaamisestaan, joka on kuin sadusta.