Riikinkukon piti taltuttaa lentopelkoa – ei päässytkään lentokoneeseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

New Yorkissa asuva Ventiko-niminen taiteilija adoptoi taannoin itselleen Dexter-nimisen riikinkukon. Kaksikko viettää tiiviisti aikaansa keskenään ja he ovat tuttu näky Bushwickin naapurustossa. Dexter kulkee naisen rinnalla talutushihnassa ulkona ollessaan.

Nyt Ventiko on yrittänyt saada riikinkukkoaan lentokoneeseen henkiseksi tueksi. Nainen oli ostanut avustajaeläimenään toimivalle Dexterille jopa oman paikan lentokoneesta. Valitettavasti riikinkukon pääsy evättiin koneeseen, vaikka sen omistaja yritti tehdä hartiavoimin töitä päästäkseen yhdessä matkalle.

Ventiko ei jättänyt rakasta lintuaan. Lentomatkan sijaan hän päätti ajaa autolla Kaliforniaan. Dexterillä on omat Instagram-sivut, ja se on saavuttanut nettijulkisuutta lähiaikoina. Riikinkukko on adoptoitu vuonna 2015, Vice uutisoi.

WHAT?! We're discussing emotional support animals on an upcoming episode! Visit www.TheJetSet.tv to find your local time…

Publié par The Jet Set sur dimanche 28 Janvier 2018